Cazare

Din această toamnă aveți posibilitatea să și înnoptați la Villa Abbatis. Am construit o pensiune în același stil cu grajdul, respectând întru totul arhitectura locală, de la unghiurile și înălțimea acoperișului, până la materialele și metodele de construcție folosite.

Țigla are peste o sută de ani și e recuperată de la proprietari de case din zonă, care au decis să o înlocuiască cu produse moderne. Pe pereți am dat o tencuială din nisip și var. Bârnele și podeaua sunt lucrate cu migală de meșteri locali, iar paturile sunt meșteșugite chiar de proprietarul centrului, din lemn de la 1880, astfel că, deși nouă, mica noastră pensiune are deja o istorie.

Toate cele patru camere au baie proprie și încălzire centrală.

Și pentru că vrem să vă simțiți la noi ca acasă, vă invităm și la masă: supă cu găluște, tocăniță de vițel, lichie cu prune sau cu smântână și cea mai bună pâine de casă de pe valea Hârtibaciului. Toate pregătite și servite de gospodine din sat.

Dacă doriți să rezervați o cameră, vă rugăm să anunțați telefonic, o dată cu programarea pentru tururi sau lecțiile de echitație.