Dotări

Grajdul este o construcție nouă, ridicată în 2015, respectând tipicul și înfățișarea grajdurilor săsești.

Dispunem de două boxe de 14.5 mp și nouă boxe de 10 mp dotate cu adăpători automate și scurgeri individuale, iar pardoseala constă într-un covor cauciucat special pentru cabaline, de 5 cm grosime. Fiecare boxă are geam propriu.

Grajdul are și sistem de ventilație și un solar ecvin special conceput pentru lucrul cu caii de sport.

Șelăria este proiectată pentru a deservi nevoile cochetului nostru grajd. Toate echipamentele (șei, frâie, hamuri) sunt noi, din piele tăbăcită ecologic și pe măsura fiecărui cal în parte.

Pentru că siguranța este prioritatea noastră, oferim un instructor calificat la fiecare lecție sau tur în natură și insistăm pe obligativitatea purtării tocii, a vestei de protecție și a mănușilor. Pe toate acestea le oferim gratuit.

La etaj avem câte un vestiar cu duș pentru personal și pentru clienți.

În exterior am amenajat un manej descoperit de 20x40m, cu suprafață profesională dedicată sportului ecvin: nisip silicat amestecat cu geotexil. Este un loc ideal pentru desfășurarea lecțiilor și antrenamentelor de dresaj și pentru săriturile peste obstacole.

Avem și două trăsuri noi, cu o capacitate de cinci persoane, cu frâne și suspensie pneumatică, pentru confortul și siguranța clienților noștri.

Avem grijă de mediul înconjurător, așa că avem singura stație de epurare din sat, reciclăm deșeurile și îi încurajăm și pe săteni să facă la fel. În viitor vrem să găsim soluții pentru funcționarea centrului folosind energie verde.